Kimbusgården

Blacky träffar Dogge…

I dag har jag varit i Malmö! Och Sorty fick inte följa med… Matte och jag var nämligen på Djurens Dag på Jägersro i Malmö, vi skulle vara i Springerklubben Syd’s monter där. Mycket folk var det och många hundar av olika sorter och andra konstiga djur…

Här är matte och jag på väg för att ta en titt på alltihop.

I vår monter fanns två springer-tjejer till: Dolly och Smilla. Dom tog det lugnt, så då gjorde jag det också! Förresten så var det väldigt varmt…

Dogge Doggelito, som var konferencier, gick runt och tittade bland montrarna, och det var så han råkade hamna på samma bild som Dollan och jag.

Här är det samling till ras-paraden!

Här kommer de engelska springer spanielarna! Gänget bakom oss är många fler, och hur kan det komma sig?? Va….

En inofficiell utställning fanns också och jag var med för första gången. Man ska springa runt i ringen, sen ska man ställa upp sig så att det ser snyggt ut. Matte hjälpte mig lite grand! Skriftlig bedömning fick jag, men jag vet inte vad det stod, eftersom jag inte kan läsa. Ni får fråga matte om ni är nyfikna… Men det gick nog bra, för vi fick både rosett och belöning!

/ Blacky

Dela med dig av vår sida!